Huurkoop piano

De huurkoopformule die we bij Piano’s ProostSlackx aanbieden, is ideaal voor beginnende pianisten van alle leeftijden. De aankoop van een piano is een serieuze investering. Onze formule verlaagt deze drempel.

U kan op deze manier beginnen spelen op een kwalitatief instrument, zonder hiervoor meteen de volledige prijs te betalen. Dit is mogelijk voor al onze nieuwe en tweedehandse piano’s!

Bent u op zoek naar een pianostemmer?

Elke piano dient minimum elk jaar gestemd te worden om een stabiele toonhoogte van 441 Hz te behouden. Bij intensief pianospel is het aangeraden om elke zes maanden de piano te laten stemmen. Wij stemmen in heel Vlaanderen.
In de stemming is steeds een klein nazicht inbegrepen zoals het afregelen van de pedalen en het wegwerken van luie toetsen (zolang er niet meer structurele problemen aan het licht komen). Reserveer op tijd uw stembeurt; in drukke periodes is een wachttijd van 2 weken geen uitzondering.

Wij stemmen piano’s van alle merken; Yamaha, Kawai, Steinway, Gaveau, Erard, Schimmel,…

De leeftijd van uw piano doet voor ons niet ter zake, wij nemen graag zowel nieuwe als oude piano’s onder handen. Indien uw piano niet meer stembaar is, laten wij u dit altijd weten. Tot slot stemmen wij uiteraard zowel buffetpiano’s als vleugelpiano’s, steeds met dezelfde zorg en kwaliteit.

Heeft u een pianostemmer nodig voor een concert of een evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stemmen ook piano’s in het weekend en ‘s avonds