Huurkoop piano

De huurkoopformule die we bij Piano’s ProostSlackx aanbieden, is ideaal voor beginnende pianisten van alle leeftijden. De aankoop van een piano is een serieuze investering. Onze formule verlaagt deze drempel.

U kan op deze manier beginnen spelen op een kwalitatief instrument, zonder hiervoor meteen de volledige prijs te betalen. Dit is mogelijk voor al onze nieuwe en tweedehandse piano’s!

Danemann (1971)

Grote restauratie van een Danemann vleugel (190cm) uit 1971. Deze piano had al een stukje van de wereld gezien, onder andere in een café in Pattaya (Thailand) was kort zijn thuis.

Na eerdere mislukte pogingen tot restauratie van het meubel leek het een hopeloze zaak, maar in samenspraak met de klant stripten en herstelden wij de piano volledig en werkten af in Carnaubawas. We ontmantelden dit instrument volledig, herstelden de zangbodem en werkten af met onze zelfgemaakte traditionele vernis.

Voor de hersnaring herberekenden wij de inharmoniciteitscurve om het instrument optimaal te doen klinken. In de spuitcabine werd het gietijzeren kader herspoten.