Huurkoop piano

De huurkoopformule die we bij Piano’s ProostSlackx aanbieden, is ideaal voor beginnende pianisten van alle leeftijden. De aankoop van een piano is een serieuze investering. Onze formule verlaagt deze drempel.

U kan op deze manier beginnen spelen op een kwalitatief instrument, zonder hiervoor meteen de volledige prijs te betalen. Dit is mogelijk voor al onze nieuwe en tweedehandse piano’s!

Neuburger (1908)

Volledige restauratie van een Neuburger vleugel (165cm) uit 1908, waarvan het fineer met prachtig graveerwerk de tand des tijds niet goed had doorstaan.

We ontmantelden de piano, herstelden de zangbodem en werkten daarna af met onze zelfgemaakte traditionele vernis. Voor de hersnaring herberekenden wij de inharmoniciteitscurve om het instrument optimaal te doen klinken. Het gietijzeren kader werd herspoten in de spuitcabine.

De soms ondergewaardeerde Weense mechaniek werd volledig vernieuwd en heeft na afregeling een mooie gelijkmatige aanslag. Het volledig vergeelde ivoor hebben we door middel van traditionele methodes in zijn oorspronkelijke staat kunnen herstellen.